Oferta noastra

Un site web e indispensabil pentru orice fel de afacere. Fie ca avem un vedere un site internet “propriu-zis”, fie o vitrina virtuala, un catalog de produse, o aplicatie web, un CD de prezentare complet personalizat sau orice alt tip de prezenta virtuala… de multe ori ne referim la toate acestea pur si simplu ca “site web”.

Alegeti ce vi se potriveste mai bine!

Site web

Realizam site-uri web statice (HTML) sau dinamice, utilizând tehnologii Microsoft (.Net) sau Open Source (PHP/ MySql).

Vitrina virtuala/ catalog produse

Pentru a va pune in valoare produsele, ce poate fi mai potrivit decât o vitrina virtuala? Fotografii detaliate, liste de preturi, formulare de comanda – tot ce trebuie pentru a capta si mentine interesul clientilor Dumneavoastra.

Noi realizam pentru business-ul Dumneavoastra in cel mai scurt timp un site web personalizat, atragator si perfect functional, de obicei in tehnologie Open Source (WordPress, Joomla).

Aplicatii web

Fie ca e vorba de gestionarea retetelor restaurantului Dumneavoastra sau a rezervarilor hotelului pe care tocmai l-ati inaugurat, de o solutie de recrutare on-line sau de a inregistra vorturile participantilor la un eveniment organizat de firma Dumneavoastra, aveti nevoie de o aplicatie web.

Destinata angajatilor Dumneavoastra sau pentru uzul clientilor, gandita pentru exploatare pe calculatoare obisnuite sau proiectata pentru tablete si telefoane mobile, noi va propunem cea mai buna solutie pentru nevoia Dumneavoastra concreta.

CD de prezentare

Excelenta solutie de promovare a business-ului Dumneavoastra sau a celui mai recent produs la conferinte, intalniri de afaceri, târguri sau alte evenimente, CD-ul de prezentare poate fi proiectat pe un ecran in fata unei sali pline, poate insoti o oferta promotionala sau lansarea unui nou produs.

Nu are nevoie de conexiune la Internet, deci poate fi consultat in orice moment, pe orice calculator. Partenerii de afaceri pot revedea oricand doresc informatiile privind compania Dumneavoastra, e un excelent mijloc de a pastra legatura.

Newsletters

Pentru anunturile periodice sau ocazionale pe care doriti sa le transmiteti partenerilor, clientilor si abonatilor la site-ul Dumneavoastra, un newsletter (buletin informativ) profesional este esential.

Gata cu documentele Word sau cu PDF-urile voluminoase atasate la email-uri, de multe ori sterse fara a fi citite! Un newsletter personalizat, cu un aspect business impecabil, face toata diferenta si garanteaza atentia destinatarilor.

Sunati-ne: +213 (0)664 33 42 63
sau

Planul site-ului

deschideţi