Print design, tipografie, serigrafie

Afişele, bannerele, prospectele, pliantele, revistele, cataloagele, anuarele, ziarele, cărţile şi broşurile imprimate, aşa-numitele media tradiţionale, rămân de actualitate.

Oferta noastră

Vă propunem produse personalizate, perfect adaptate tuturor nevoilor Dumneavoastră de comunicare prin print, materiale imprimate pe hârtie sau orice alt suport:

Flyere (foi volante)

Un mijloc simplu şi uşor de a vă face cunoscut cel mai recent produs, de a lansa invitaţii la un eveniment sau de a publica un program.

Broşuri

Pentru o scurtă prezentare a firmei, a activităţii sau produselor sale, o broşură este instrumentul cel mai potrivit.

Pliante

Un pliant sau prospect pe hartie lăcuită, atât de plăcută atingerii, e mult mai credibil decât versiunea sa electronică.

Cataloage

Faceţi-vă cunoscute produsele. Incitaţi clientii să le cumpere. Este posibil cu ajutorul unui catalog cu un design profesional, tipărit la o înaltă calitate.

Reviste

Pentru un contact susţinut cu publicul Dumneavoastră, nimic mai bun decât o revistă de înaltă ţinută, în care calitatea conţinutului merge mână în mână cu o prezentare atrăgătoare..

Anuare

Un anuar bogat, cu un index amănunţit şi cu o prezentare plăcută, poate rivaliza în orice moment cu varianta sa electronică.

Afişe, bannere

Un afiş amplasat intr-un loc bine ales are mai multe şanse de a fi văzut de publicul-ţintă decat o publicitate inserată pe un site cu un trafic comparativ mai redus.

Sunaţi-ne: +213 (0)664 33 42 63
sau

Scrieţi-ne un e-mail!

Planul site-ului

deschideţi