Branding cu CI Media

Construiţi-vă identitatea vizuală!

Identitatea vizualăa unui brand se impune şi se manifestă prin fiecare aspect: numele companiei, reprezentarea vizuală (logo, logotip, slogan), papetarie personalizată (carti de vizita, documente cu antet, semnatura electronica a e-mailurilor, …). Identitatea vizuală este definită şi reglementată de un set de reguli şi recomandări pentru implementarea şi dezvoltarea elementelor vizuale ale mărcii Dumneavoastră, sintetizate, de obicei, într-un manual de identitate vizuală.

Construirea unei identităţi vizuale solide (branding) este tot atât de importantă pentru o mare companie cât şi pentru o firmă mică. Primul element de care are nevoie afacerea Dumneavoastră este o personificare a ideii din spatele ei, ceea ce înseamnă că aveţi nevoie să creaţi o marcă atractivă.

Cum să obţineţi profit utilizând serviciile noastre de branding?

Chiar dacă afacerea Dumneavoastră este încă în stadiul de proiect, de start-up sau dacă dispuneţi deja de un brand cunoscut pe care doriţi să îl întăriţi, CI Media vă pune la dispoziţie excelenţa serviciilor sale – haideţi să discutăm!

Sunaţi-ne: +213 (0)664 33 42 63
sau

Planul site-ului

deschideţi